Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Dymo LabelWriter 450

Dymo LabelWriter 450

Ons basismodel van de Dymo LabelWriters is de 450. U kunt snel en makkelijk in een hoge kwaliteit thermisch printen met de Dymo LabelWriter 450.

Prijs vanaf:

€ 94,95 Per stuk

Onze etiketten zijn 100% BPA vrij.

Geleverd binnen 1 werkdag

Specificaties

Merk

Dymo compatible

Printerserie

Dymo LW 450

Printer type

Desktop printers

Netwerkaansluiting

Nee

Meer informatie

Ons basismodel van de Dymo LabelWriters is de 450. U kunt snel en makkelijk in een hoge kwaliteit thermisch printen met de Dymo LabelWriters 450. Deze drukt tot 51 etiketten per minuut, middels thermische printtechnologie waardoor er geen toner of inktlint nodig is. Een printkwaliteit van 300 dpi zorgt voor indrukwekkende etiketten. De 450 is geschikt voor PC en Mac, compatible met Windows Vista, Windows 7, Windows 8 en Windows 10, Mac OS X 10.5 of hoger.

 

Dymo Label V.8 software is een tijdbesparend programma waarmee u eenvoudig uw eigen etiketten kunt maken. Deze wordt standaard meegeleverd. Adres- en verzendetiketten en ook streepjescodes zijn vanuit deze software direct af te drukken. Tevens kan de Dymo LabelWriter 450 gebruikt worden om rechtstreeks vanuit Word, Office, Excel en Cardscan te printen.

 

Handleiding

Huisartsen starterspakket
  • Dymo LabelWriter 450 Turbo
  • 12 rollen Dymo 99012 compatible labels
  • 89mm x 36mm
Bekijk product
X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.