Zuiveletiketten bestellen bij Zolemba

Een aantrekkelijk zelfklevend etiket op je zuivelproduct zorgt ervoor dat je product in het schap opvalt, de voedingswaarde-informatie duidelijk zichtbaar is en dat het eenvoudig met een barcode gescand kan worden in winkels. Bij Zolemba begrijpen we dat als geen ander! Lees verder om te ontdekken waarom onze zelfklevende bedrukte zuiveletiketten de beste keuze zijn voor jouw producten.

Creëer een unieke uitstraling voor jouw zuivelproduct

Wil je dat jouw zuivelproducten echt in het oog springen? Wij bieden een uitgebreid assortiment materialen om dat mogelijk te maken. Ga voor een effectief papieren etiket, kies voor elegantie met ons 90-grams Antique White materiaal, of kies voor extra stevigheid met PP of PET materiaal. Het voordeel van PP of PET is de waterbestendigheid. Maak je zelf ijs? Dan hebben we speciale diepvrieslijm, zodat je etiket ook onder de koudste omstandigheden goed blijft plakken. Dankzij onze lasertechnologie zijn we niet gebonden aan standaard vormen of formaten. Alles is mogelijk! Als je unieke nummering of barcodes op je etiketten wilt, kunnen wij dat ook realiseren. Met variabele data printing kan elk etiket voorzien worden van een unieke nummering, barcode, tekst, of zelfs een wisselende afbeelding, perfect om op te vallen!

Waterbestendige en diepvriesbestendige etiketten

Zuivelproducten worden vaak blootgesteld aan vochtige en koude omgevingen. Daarom is het essentieel dat jouw etiketten hier tegen bestand zijn. Onze waterbestendige etiketten blijven goed zitten, zelfs onder vochtige omstandigheden, wat ze perfect maakt voor producten zoals melk, ijs en yoghurt. Voor diepvriesproducten bieden wij speciale diepvriesbestendige etiketten die zelfs bij lage temperaturen goed blijven hechten. Ook hebben we kunststof materialen die beter bestendig zijn tegen hitte en vocht.

Voedselveiligheid

Het is belangrijk dat je zuivelverpakkingen voldoen aan de voedselveiligheidsnormen. Dat geldt ook voor de etiketten. Al onze materialen, behalve PET Zilver, zijn gecertificeerd volgens de Food Safety System Standards ISO 22000 en zijn BPA-vrij. Dit betekent dat onze zuiveletiketten veilig zijn voor gebruik op voedselverpakkingen, zodat je producten hygiënisch en veilig verpakt zijn.

Gratis digitale drukproef van jouw zuiveletiketten

Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan jouw verwachtingen voldoet, bieden we bij elke bestelling een gratis digitale proefdruk aan. Wil je de proef liever fysiek zien? Voor €20,- plus verzendkosten sturen we je een proefdruk op vel, zodat je de kleuren en het materiaal eerst kunt beoordelen.

Vragen of advies?

Neem gerust contact met ons op; ons serviceteam staat klaar om je te helpen. Of begin meteen met het samenstellen van jouw zuiveletiketten met onze configurator.

chevron-leftAlertBrowse fileDownload fileFileImagePdfWordTextExcelPowerpointArchiveCsvAudioVideoSpinnerCalendarSort NoneSort ASCSort DESCReturn arrowMinusThree DotsVisibleVisible