Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Dymo 99010 regenboogpakket, 6 kleuren + 4 witte compatible rollen

Papier van verantwoorde herkomst
Merk
Dymo compatible
Met Printer
Nee
Levertijd
Geleverd binnen 1 werkdag

Prijs vanaf:

€ 31,49 Per stuk

Excl. BTW

Aantal
Korting
Per stuk
vanaf 1
€ 31,49
Totaal prijs
€ 31,49
Bestellen
Direct leverbaar

Wereldwijd voorzien wij
0
bedrijven van etiketten

 

  • ✅ Niet goed, geld terug

  • ✅ Productie in Nederland

  • ✅ Op rekening bestellen is mogelijk

  • ✅ Vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd.

Meer informatie

Eén van onze best verkochte modellen is de compatible Dymo 99010. Ook wel S0722370 genoemd. Deze labels zijn gemaakt van thermisch materiaal en hebben een permanente lijmkracht. In het regenboogpakket hebben wij de volgende 10 rollen voor u samengesteld:

 

Thermisch materiaal houdt in dat deze labels met een thermische printer, namelijk de Dymo LabelWriter, te bedrukken zijn. Thermische labels verkleuren door middel van warmte, er is dus geen inkt nodig in de printer. De Dymo 99010 compatible labels worden veelal gebruikt voor adresetiketten en postzegeletiketten. Voornaamste doel van Zolemba is om kwaliteit te leveren.

 

Wij garanderen dat de 99010 labels goed functioneren in de Dymo labelprinters. Door de productie in eigen handen te nemen, kunnen wij de kwaliteit van de compatible labels bewaken. De 99010 labels worden getest en gecontroleerd voordat ze naar u verzonden worden. Alleen op deze manier ontvangt u het beste product tegen een scherpe prijs. Onze 99010 labels zijn een kwalitatief hoogwaardig product die zorgen voor een maximale prestatie van uw Dymo labelprinters.

Eén van onze best verkochte modellen is de compatible Dymo 99010. Ook wel S0722370 genoemd. Deze labels zijn gemaakt van thermisch materiaal en hebben een permanente lijmkracht.

Let op: Niet compatible met de Dymo LW 550 en Dymo 5XL series

 

Specificaties

Merk

Dymo compatible

Met Printer

Nee

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.