Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Dymo 99014 regenboogpakket, 6 kleuren + 4 witte compatible rollen

Papier van verantwoorde herkomst
Merk
Dymo compatible
Met Printer
Nee
Levertijd
Geleverd binnen 1 werkdag

Prijs vanaf:

€ 39,65 Per stuk

Excl. BTW

Aantal
Korting
Per stuk
vanaf 1
€ 39,65
Totaal prijs
€ 39,65
Bestellen
Direct leverbaar

Wereldwijd voorzien wij
0
bedrijven van etiketten

 

  • ✅ Niet goed, geld terug

  • ✅ Productie in Nederland

  • ✅ Op rekening bestellen is mogelijk

  • ✅ Vandaag besteld, de volgende werkdag geleverd.

Meer informatie

Eén van onze best verkochte modellen is de compatible Dymo 99014. Ook wel S0722430 genoemd. Deze labels zijn gemaakt van thermisch materiaal en hebben een permanente lijmkracht. In het regenboogpakket hebben wij de volgende 10 rollen voor u samengesteld:

 

Thermisch materiaal houdt in dat deze labels met een thermische printer, namelijk de Dymo LabelWriter, te bedrukken zijn. Thermische labels verkleuren door middel van warmte, er is dus geen inkt nodig in de printer. De Dymo 99014 compatible labels worden veelal gebruikt voor adresetiketten, naametiketten en verzendetiketten. De dymo 99014 verzendlabels worden veelal gebruik voor zendingen met DPD, DHL, TNT, GLS of UPS. De dymo 99014 / S0722430 labels zijn direct uit voorraad leverbaar waardoor u niet hoeft te wachten op uw bestelling.

Compatible Dymo 99014 labels koopt u snel en makkelijk bij Zolemba

Bent u toe aan nieuwe Dymo labels? Vergeet de prijzige, originele producten. Zolemba levert u dezelfde kwaliteit voor een veel betere prijs. Wij kunnen u meer dan 20 verschillende soorten compatible Dymo labels leveren. 

Eén van onze best verkochte modellen is de compatible Dymo 99014. Ook wel S0722430 genoemd. Deze labels zijn gemaakt van thermisch materiaal en hebben een permanente lijmkracht.

Let op: Niet compatible met de Dymo LW 550 en Dymo 5XL series

 

Specificaties

Merk

Dymo compatible

Met Printer

Nee

Reviews

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.