Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Nieuw: verzendetiketten op A4 papier


Nieuws

Na verschillende aanvragen van onze klanten hebben we het eindelijk in ons assortiment geïntroduceerd: verzendetiketten op A4 papier! 
Hieronder geven wij een korte introductie over de toepassingsmogelijkheden van ons nieuwe product. 

Geschikte A4 verzendetiketten voor alle koeriersdiensten

Onze nieuwe verzendetiketten zijn ontwikkeld om aan de standaardafmetingen per koeriersdienst te voldoen. Om die reden hebben wij twee verschillende soorten verzendetiketten op A4 papier ontwikkeld die voldoen aan de standaardafmetingen per koeriersdienst.

Hieronder vind je de belangrijkste specificaties van onze nieuwe A4 verzendetiketten:

 

Aantal stickers op A4 blad Formaat stickers Toepassing van koeriersdiensten
3 stickers per vel 98,5mm x 210mm DHL & Hermes
4 stickers per vel 105mm x 148mm DPD, GLS, UPS, TNT & PostNL

 

Tevens bevatten onze A4 verzendetiketten meerdere stickers op één A4 vel waardoor je meerdere zelfklevende etiketten kan bedrukken per A4. De stickers op de A4 vellen beschikken over een permanente lijmlaag, waardoor het verzendetiket stevig blijft plakken voor een succesvolle verzending.

 

Waarom A4 verzendetiketten bij jou van toepassing kunnen zijn? 
Onze A4 verzendetiketten zijn te gebruiken in alle Inkjet printers, laserprinters, offset apparaten en kopieerapparaten. A4 verzendetiketten worden voornamelijk gebruikt wanneer de intensiteit van pakketverzendingen laag is bij onze klanten. Waardoor het voordeliger is om de verzendetiketten te bedrukken in de normale printer, dan extra te investeren in een labelprinter om verzendetiketten op rol te bedrukken. 
Daar staat tegenover dat we jou nog steeds aanbevelen om verzendetiketten op rol te gebruiken wanneer pakketverzendingen een alledaagse bezigheid is, aangezien het in dat geval een voordeliger gebruikerssituatie oplevert.
Benieuwd waarom verzendetiketten op rol voordeliger zijn dan A4 verzendetiketten? Lees hier het verschil.


Desalniettemin zijn onze nieuwe A4 verzendetiketten speciaal ontwikkeld voor onze klanten met een laag volume aan pakketverzendingen, waardoor A4 verzendetiketten beschouwd kunnen worden als een kostenefficiënte oplossing.

 


Kijk nu op de website voor onze nieuwe A4 verzendetiketten 
Wij bij Zolemba zijn er voor jou, om jou te kunnen helpen met een efficiënte uitvoering van jouw bedrijfsprocessen! Wij garanderen A4 verzendetiketten met dezelfde kwaliteit als onze verzendetiketten op rol. Dus nu ook voor onze klanten voor wie het voordeliger is om verzendetiketten te bedrukken met een normale printer. Kijk daarom rustig bij ons rond voor de meest geschikte A4 verzendetiketten. 


Bovendien staat onze klantenservice elke werkdag klaar om jou te assisteren met eventuele vragen en problemen. 

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.