Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Sticker papier

Stickerpapier bestellen

Bestel je sticker papier bij Zolemba en profiteer van de beste prijzen en service! Sticker papier (ofwel sticker papier A4) is gemakkelijk te bestellen bij Zolemba. Wil je sticker papier kopen?  Dan ben je bij Zolemba aan het juiste adres. De kracht van Zolemba is het snel leveren tegen de beste drukkwaliteiten. Wij werken altijd digitaal, hebben altijd de snelste levertijden, geen clichés en stanskosten, lage prijzen en een klantenservice die je helpt met elke prangende vraag. Sticker papier bestel je dus bij Zolemba! 


Sticker papier A4

Bij Zolemba kun je een keuze maken uit verschillende maten sticker papier. We verkopen sticker papier A4 (ook wel A4 etiketten of A4 labels genoemd). In totaal bieden wij 15 stuks sticker papier A4 aan. Onze sticker papier etiketten zijn van papier gemaakt, ze zijn dus niet thermisch te bedrukken. Dit A4 sticker papier is geschikt voor een inkjetprinter of laserprinter. Naast het bovengenoemde A4 sticker papier heeft Zolemba ook de mogelijkheid om je eigen sticker print papier te ontwerpen. 


Wij kunnen jouw eigen ontworpen label papier drukken met de beste drukkwaliteiten. Wij produceren al het sticker printpapier en etiketten op onze eigen locatie in Haaksbergen. Als producent zijn wij dus niet afhankelijk van andere partijen en kunnen we de beste kwaliteit garanderen omdat wij gebruik maken van de nieuwste technologieën. We hebben een digitale machine die door middel van een laser het sticker papier snijdt en hoeft geen gebruik te maken van stansmessen of stansplaten. Hierdoor kunnen wij zeer snel leveren tegen scherpe prijzen!

 

Sticker papier voor printer

Zolemba is ook producent van stickers op rol. Sticker papier is in alle soorten en maten verkrijgbaar. Het voordeel van stickers op rol is dat deze zorgvuldig bewaard kunnen blijven. Ook is een rol makkelijker in gebruik dan een vel. Wanneer je echter met jouw eigen laserjet of inkjet printer wilt verder printen is A4 sticker papier daarvoor natuurlijk zeer geschikt. Ook kunnen wij gekleurd sticker printpapier leveren.

 

Sticker papier kopen 

Om je eigen sticker printpapier op maat te bestellen vul je allereerst de specificaties in onze ontwerptool. Dit is een programma speciaal ontworpen voor printers van sticker papier. Hierin geef je bijvoorbeeld aan welke formaat sticker papier je wilt hebben (dit doe je door de breedte en hoogte op te geven in mm). Verder vul je de volgende specificaties in: wikkeling, kleuren, bedrukking, materiaal enzovoort.


Makkelijk en snel sticker papier bestellen? In maar een paar stappen heb je jouw eigen ontworpen stickers besteld! Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice!

 

Het streven van Zolemba

Zolemba streeft naar een gebruiksvriendelijk bestelproces. Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze processen. Het doel hiervan is om het jou als klant makkelijker te maken. Daarom hoef je bij ons geen offerte aan te vragen, maar zijn onze prijzen direct zichtbaar. Wel zo snel. Wij vinden jouw mening als klant erg belangrijk, want door jouw op- of aanmerkingen kunnen wij het de volgende keer beter te doen. 

 

Een ander groot voordeel is dat je bij Zolemba drukproeven kunt aanvragen. Dit kan digitaal, maar het kan ook een persproef zijn. Op deze wijze kun je jouw eigen sticker controleren op de kleuren, afmetingen, het materiaal etc. Voor het ontvangen van een drukproef worden wel extra kosten in rekening gebracht. Je kunt ook bij Zolemba terecht voor al jouw kortingsstickers. Daarom kun je jouw sticker papier het beste bij Zolemba kopen.

 

Lees meer
Lees minder

Klantenbeoordeling 4.7/5
Al meer dan 90.000 tevreden klanten
Op rekening bestellen is mogelijk
Klantenbeoordeling 4.7/ 5
Voor 21:00 besteld morgen in huis
Al meer dan 90.000 tevreden klanten

Vind sneller het juiste product
X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.