Excl. BTW
0

Uw winkelwagen is leeg

Doorgaan met winkelen

Bestel hier uw bedrukte etiketten

Stickers laten maken

 

Stickers laten maken met behulp van onze online ontwerptool. Uw eigen stickers laten maken met de online ontwerptool doet u in tien stappen:

 

- Stap 1: Afmeting en aantal etiketten

- Stap 2: Vorm van uw etiket

- Stap 3: Materiaal

- Stap 4: Lijmsoort

- Stap 5: Kerndoorsnede (diamter)

- Stap 6: Wikkeling

- Stap 7: Totale aantal etiketten per model

- Stap 8: Aantal etiketten per rol

- Stap 9: Bedrukking

- Stap 10: Verzendtijd

 

Mocht u zelf niet weten welk materiaal of welke afmetingen u moet kiezen? Neem gerust contact op met een van onze collega’s. Zij zullen dan samen met u uw eigen stickers samenstellen. Zo heeft u altijd een sticker die bij u past.

 

Online stickers maken is eenvoudig en veilig. Met ons uitgebreide assortiment is er altijd een sticker die bij u past. Wij bieden u stickers met de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Dit is waarom wij alleen in Europa al meer dan 40.000 tevreden klanten hebben. Bent u toch niet tevreden over het product ontvangt u het gehele aankoopbedrag terug. Wist u dat Zolemba ook voor alle labelwriters altijd de scherpste prijs hanteert?  Zolemba heeft altijd de nieuwste Dymo, Brother, Seiko en Zebra labelwriters. Daarnaast hebben wij scherp geprijsde Zebra starterspakketten. In een starterspakket van Zolemba zit een Zebra labelwriter en 10 Zebra rollen. Deze Zebra rollen zijn altijd los te bestellen in onze webshop.

 

Bestel hier uw bedrukte etiketten

X
Samen verbeteren we het milieu!
Om het milieu te sparen en verpakkingsmateriaal te reduceren worden onze producten alleen nog maar per verkocht. Hierdoor ontvangt u wel korting op de rollen.